Aroniaprodukter / Kunderne udtaler sig

Spørgsmål angående Aroniabusk.

Kunderne udtaler sig

Kunderne udtaler sig.
Siden her er oprettet den 15-juli 2013
 
På denne side udtaler kunderne sig om Aronia produkter som de har købt i Aronia-Galleriet, og det er kunderne som udtaler sig. De er ikke påvirket af sælgeren.
 
For cirka 2 måneder siden:  
En dame havde købt Aronia saft uden sukker, og hun fortalte: Hun synes at det havde hjulpet på hendes svampeinfektion i skeden.
 
13.juli var der smagsprøvning:  Emilie smagte på vinen, og hun sagde: Det er ikke kun en dessertvin, man kan også drikke den til Grillkød. 
 
Vi havde en vin smagsprøvning i december 2013. Alle var enige i at Aroniavin også kunne drikkes til risengrød. 
 
Fredag den 16. august 2013 kom der et ægtepar i Aronia-Galleriet. De købte et opskriftshæfte. De havde fundet et sted hvor Aronia bærrene voksede, og konen var glad for, at hun nu kan anvende bærrene, ved hjælp af det lille hæfte som Johanna Westphal har skrevet. Der blev smagt på forskellige produkter som er lavet af bærrene.
Manden sagde til mig, nu skal du høre:
De havde en kvindelig bekendt som havde en øjensygdom, lægerne sagde til kvinden at der ikke kunne gøres mere ved øjenene. Efter et stykke tid gik hun til kontrol igen, lægen studsede og spurgte hvad hun havde lavet, øjnenes sygdomstilstand var blevet væsentligt bedre. Hun sagde, at hun var begyndt at spise Aronia bær.
 
Den 28-8-2013 
Pia skriver tilbage til mig, efter at hun havde købt mit opskrftshæfte
Hej.
Vi har et læhegn med aronia.
Har lavet rosiner, likør, saft og marmelade.
Det er nemt at lave og smager rigtig godt.
Kan man bruge frosne optøede bær til alle opskrifterne?
 
Johanna svarer: Det kan man godt, så har man noget hele vinteren.
 
Hvor meget saft må man drikke.
Svar:
Der anbefales fra den Tyske Producent 100 ml. pr. dag, eller 2 spiseskeer friske bær.
 
Hvor mange bær må børnene spise.
Svar:
Begynd med nogle få bær. Hold øje med hvordan barnet har det. Ellers anbefales der det halve af hvad en voksen spiser og drikker. 
Fra man er 14 år kan der spises og drikkes lige som en voksen.
 
 Maj 2014:
En mand fortalte mig, at hans læge (som er fra Langeland) havde anbefalet ham Aronia.
Lægen havde selv været i Nordamerika. Han har set bjørne spise aroniabær fra vilde aroniabuske. Hans nysgærrighed blev nu vakt, og han efterforskede nu alt om aroniabær.
Det må have gjort indtryk på lægen, siden han anbefaler Aroniabær til sine patienter.
     
 September 2014: En Kunde kom ind i min Butik og fortalte mig, at hendes kiroprakter som er fra China, sagde, at hun skulle spise eller drikke Aronia.
 
En dansk biolog fortalte mig, at aronia bliver brugt på nogle tyske hospitaler.
 
 Oktober 2014: En kunde skriver, at hun mener hun var blevet dårlig efter at hun havde drukket Aroniasaft. Vi skrev til hovedfirmaet for at undersøge sagen. Firmaet skriver. Hvis man har en sart mave, skal man vente først med at indtage saften hen over middagen. Mig selv Johanna Westphal har også en sart mave, og i begyndelsen havde jeg også lidt kvalme, men det er heldivis forsvundet. Men vi er allesammen meget forskellige hvad der er godt for den ene er måske ikke så godt for den anden. Jeg synes at vi skal  have det hele med, hvad kunderne siger og ikke kun det positive, får så er det ikke ærligt.
 

4-10-2015 

Johanna Westphal skriver.

I år har jeg været hos lægen for et helårstjek. Mit kolesterol har altid været på grænsen i den høje ende men i år har mit kolesterol været helt normalt. Hvad kan det være. Jeg har ikke ændret noget ved min kost. Det eneste som jeg kan sige er, at det er først nu, at det giver pote med at jeg både spiser og drikker aronia. Det samme gælder min mand, hans kolesterol er også blevet helt normalt. Han drikker det hver morgen. Jeg spiser mere bær. Som sagt gælder det for mig og min mand. Jeg vil ikke postå noget, men er bare så glad. Jeg siger tak til skaberen og til naturen.   

   

 september 2016

En mand kom til os, fordi han vilde plukke nogle surbær. Vi fik lige at vide hvorfor han kom. Manden havde selv 100 buske i sin have. Da Aroniabuske var i blomst kom der lige nogle rådyr forbi og spiste alle blomster fra buskene. Ja det må være surt. Han fortalte også at første gang han drak Aroniasaft kunne han mærke en forandring om natten. Manden har hjerte kar sygdom.     

  Maj 2017

H.H. er Johanna.Westphals veninde.
For et halvt år siden fik veninden konstateret, at der var for mange hvide blodlegemer i blodet. Hun begyndte så at drikke aroniasaft. Nu et ½ år efter gik hun igen til kontrol. De viste sig, at nu alt var normalt. Lægerne kunne ikke forstå det. H.H. har i mange år været meget forkølet og har ofte haft influenza. Hendes immunforsvar er nu blevet betydeligt bedre og H.H. har ikke været forkølet eller har haft ifluenza.  .  
 
 September 2017
Solsorten har været nogle storspiser. De spiste de fleste af mine aronia bær. Vi fik kun 10 kilo. Året før høstede vi 60 kilo. 
Jeg ringede til min broder i Tyskland for at spørge hvad vi kunne gøre angående fuglene. Han havde det samme problem. Jeg synes at bærrene ikke var helt modne for at vi ville plukke dem. Han sagde til mig, at man godt kan plukke dem når fuglene begynder at spise dem, bærrene eftermodner når man har plukket dem.  Det var en god nyhed. Til næste høst vil jeg beskytte mine bær ved at overdække dem. 
Johanna Westphal
 
Januar 2018
Jeg har set efter i min bog  angående Aronia bær. I bærrener er der de samme vitaminer og mineraler som der er i vitaminpiller, untagen D vitamin, dem kan vi få når vi spiser fisk og solskin. 
Johanna Westphal
 
14 april 2018 Johanna Westphal
En Dame fra Svendborg kom i min forretning Østersgade 34, Faaborg. HUN fortalte mig, at hun førhen havde spist piller for tarmenene. Siden hun var begyndt at drikke aroniasaft er alt normalt igen. Så hun behøver ikke flere piller. Jeg synes at det er helt fantastisk, og vi kan glade os over, at der findes Aroniabær. .  
Aroniahaven/v.Johanna Westphal | CVR: 34318433 | Lykkemarken 26, 5600 Faaborg - Danmark | Tlf.: 53639763 | jat@jmwestphal.com